Капитени Игор Ђокић и Игор Ристић у Свилајнцу поделили бодове


Фудбалери Цар Константина освојили су бод на гостовању у Свилајнцу против домаћег Радничког 1:1(0:1) у мечу 10. кола Српске лиге „Исток“.

„Царићи“ су добро отворили сусрет што је и резултирало са 3-4 сјајне прилике за постизање поготка од којих је само једна искоришћења. У 21. минуту меча Игор Ристић је прихватио лопту на око 40. метара од гола и у правом слалому прошао комплетну одбрану домаћих и маниром искусног стрелца врхом копачке послао лопту у доњи десни угао голмана Мишићa.

У другом полувремену Раднички је кренуо силовито, што је и дало резултат. У 55. минуту, после центаршута Петровића са десне стране најбољи у скоку био је Стефан Стојановић, који је главом закуцао лопту у мрежу немоћног Милановића. До краја меча фудбалери Радничког су имали теренску иницијативу, стварали шансе али се резултат није мењао. У следећем колу, 27.10.2013. године фудбалери Цар Константина угостиће екипу Јединства из Параћина.

РАДНИЧКИ (С) – ЦАР КОНСТАНТИН   1:1 (0:1)

Стрелац: 0:1 Ристићу 21. минуту, 1:1 Стојановић у 55. минуту – Свилајнац, стадион Радничког, гледалаца: 150, судија: Далибор Нешић (Зајечар)

РАДНИЧКИ (С):Мишић, Пешић, Аћимовић(Стојановић И.од 46 м.), Здравковић, Николић, Бојичић(Пауновић од 46 м.), Петровић, Ћосић, Синђелић, Ђорђевић(Цветковић од 77 м.), Стојановић.

ЦАР КОНСТАНТИН: Милановић, Коцић, Милошевић, Илић(Стефановић од 57 м.), Благојевић, Мијатовић, А. Станковић, Тасић, Јовић(Петковић од 46 м.), Ристић, Тодоровић.

  • Пријатељи клуба:

  • Српска лига "Исток"

    Претходни меч

    Тимочанин – Цар Константин

    3 - 2

    15. коло