Првенци Тодоровића и Здравковића за победу „Царића“


Фудбалери Цар Константина победили су данас на Бубњу екипу Јединства из Параћина са 2:1(0:0) у мечу 11. кола Српске лиге група „Исток“.

У првом полувремену виђена је отворена, динамична игра са обе стране. Домаћи фудбалери су нападали док су гости претили из контра напада. Најбоље прилике за домаћу екипу пропустили су Никола Станковић у 10. минуту, када је главом шутирао тик поред стативе и Игор Ристић у 44. минуту, када је лоше захватио лопту у ситуацији један на један.

У наставку меча предност „Царићима“, својим првим поготком у овој сезони, донео је Миодраг Тодоровић. У 53. минуту после једне дубинске лопте Тодоровић је са око 16 метара, главом, лобовао голмана гостију, који је лоше проценио лет лопте. Само два минута касније домаћи фудбалери су се поново радовали. Након центаршута са леве стране најбоље се у казненом простору Јединства снашао Стефан Здравковић и прецизним ударцем са око 10. метара пласирао лопту у мрежу немоћног Грујића. Коначан резултат на мечу поставио је Мирослав Стојановић у 60. минуту после корнера.

Цар Константин је овом победом дошао до 12-тог места на табели са исто толико освојених бодова. У следећем колу изабраници Добривоја Ђурђевића дочекују екипу Ђердапа, 03.11.2013.

 

 

 

 

ЦАР КОНСТАНТИН – ЈЕДИНСТВО (П) 2:1 (0:0)

Стрелац: 1:0 Тодоровић у 53. минуту; 2:0 Здравковић у 55. минуту; 2:1 Стојановић у 60 минуту; Ниш, стадион Цар Константина, гледалаца: 500, судија: Бојана Милетић (Јагодина) , жути картони: Тодоровић, Петковић, Мијатовић и Коцић (Цар Константин), Митић и Волин (Јединство).

ЦАР КОНСТАНТИН: Милановић, Н.Ј.Петковић, Милијић, Коцић, Благојевић, Мијатовић, А. Станковић(Здравковић), Н. Станковић, Јовић(Павловић), Ристић, Тодоровић (Јовановић).

ЈЕДИНСТВО : Грујић, Цветковић, Јездић, Митић, Раденковић(Дашић), Гајић, Стојановић, Трифуновић, Петровић, Марковић(Митровић), Бранковић(Волин).

  • Пријатељи клуба:

  • Српска лига "Исток"

    Претходни меч

    Тимочанин – Цар Константин

    3 - 2

    15. коло